Raheem Sterling va deveni cel mai bine plătit fotbalist din Premier League

Raheem Sterling (22 de ani) este unul dintre fotbaliştii exponenţiali ai lui Pep Guardiola la Manchester City în acest sezon. Poreclit "Salvatorul", după golurile importante marcate pe final de meci, mijlocaşul englez va primi un nou contract din partea şeicilor de pe Etihad Stadium.

330 afișări
Imaginea articolului Raheem Sterling va deveni cel mai bine plătit fotbalist din Premier League

Raheem Sterling va deveni cel mai bine plătit fotbalist din Premier League

The Sun scrie că Guardiola este încântat de evoluţiile omului venit de la Liverpool în 2015 şi vrea să-i pună pe masă o nouă înţelegere cu "Cetăţenii". Potrivit jurnaliştilor britanici, internaţionalul englez va avea un salariu de 300.000 de lire sterline pe săptămână (340.000 de euro), mai mare decât al oricări alt jucător din prima ligă engleză.

În prezent, Paul Pogba, al doilea cel mai scump transfer din istoria fotbalului, este primul în topul salariilor din Premier League. Mijlocaşul francez de la Manchester United încasează săptămânal 290.000 de lire sterline (330.000 de euro), notează sursa citată.

Sterling, cotat la 50 de milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com, a marcat 13 goluri şi a oferit 4 pase decisive în toate competiţiile acestui sezon la Manchester City. 4 dintre cele 13 reuşite au venit după minutul 84.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici