Ralf Rangnick: Schalke trebuie neapărat să câştige, voi stabili după antrenament dacă Marica va juca

Antrenorul echipei Schalke 04, Ralf Rangnick, a declarat că formaţia sa trebuie neapărat să câştige meciul cu Steaua şi a precizat că va stabili după antrenamentul din această seară dacă atacantul Ciprian Marica va juca în partida de joi.

121 afișări
Imaginea articolului Ralf Rangnick: Schalke trebuie neapărat să câştige, voi stabili după antrenament dacă Marica va juca

Ralf Rangnick: Schalke trebuie neapărat să câştige, voi stabili după antrenament dacă Marica va juca (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Nu ştiu dacă este un aspect negativ faptul că vom juca aici şi nu la Bucureşti, am aflat de pe o săptămână pe alta, dar nu cred că ne va afecta. Ciprian Marica nu a jucat o perioadă foarte lungă de timp, dar suntem bucuroşi că este alături de noi şi-l aşteptăm să revină. Rămâne de văzut dacă va juca, voi stabili asta după antrenamentul de azi. Steaua formează un grup foarte puternic, unit şi ne aşteptăm la un meci foarte greu. Este foarte important pentru noi să începem cu dreptul, Schalke trebuie neapărat să câştige, este o grupă dificilă, dar sperăm să ne calificăm", a spus Rangnick, în conferinţa de presă organizată la Cluj-Napoca.

Meciul Steaua - Schalke 04 va avea loc, joi, la Cluj-Napoca, de la ora 22.05, în prima etapă a Grupei J a Ligii Europa şi va fi transmis de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici