Ralf Schumacher îşi va lua o pauză sportivă de un an

Ralf Schumacher, fratele mai mic al lui Michael Schumacher, septuplu campion mondial german de Formula 1, nu şi-a găsit echipă, astfel că a decis să îşi ia o pauză sportivă de un an, au anunţat, joi, surse din anturajul sportivului.

2 afișări
Imaginea articolului Ralf Schumacher îşi va lua o pauză sportivă de un an

Ralf Schumacher îşi va lua o pauză sportivă de un an

Ralf Schumacher, aflat în vacanţă la Salzburg, în Austria, nu a putut fi contactat pentru a confirma sau infirma această informaţie.

Aflat în căutarea unui monopost după expirarea contractului cu echipa Toyota, pilotul german în vârstă de 32 de ani, a făcut, la 6 decembrie, teste cu Force India, realizând al 20-lea şi cel mai slab timp pe circuitul Jerez de La Frontera (Spania).

"Se pare că era ultima oară când pilotam în Formula 1", a declarat el atunci pentru cotidianul Bild.

De asemenea, Michael Schumacher l-a sfătuit pe fratele său să se retragă: "I-am spus că sunt destule lucruri în viaţă care aduc tot atâta plăcere ca şi Formula 1. El ar putea face lucruri frumoase în Formula 1, dar nu are deocamdată opţiuni bune", a spus Michael Schumacher.

Ralf Schumacher a evoluat de-a lungul carierei pentru Jordan (1997-98), Williams (1999-2004) şi Toyota (2005-07), iar recent şi-a oferit serviciile echipei McLaren-Mercedes pentru a-l înlocui pe Fernando Alonso.

El a încheiat pe locul 16 în campionatul din 2007, cu 5 puncte, cea mai slabă clasare de la debutul în Formula 1, în 1997. "Schumi II", aşa cum i se spune în Germania, are în palmares 6 victorii şi 27 de locuri pe podium, din 180 de Grand Prix-uri disputate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici