Raliul Dakar-2009 va avea loc în Argentina şi Chile

Raliul Dakar-2009 va avea loc în perioada 3-18 ianuarie, în Argentina şi Chile, cu oraşul Buenos Aires ca punct de plecare şi sosire, au anunţat, luni, organizatorii competiţiei.

6 afișări
Imaginea articolului Raliul Dakar-2009 va avea loc în Argentina şi Chile

Raliul Dakar-2009 va avea loc în Argentina şi Chile

La o lună şi opt zile de la anunţarea anulării Dakar-2008 la Lisabona, din cauza ameninţărilor de atentate în Mauritania, organizatorii raliului creat de Thierry Sabine în 1979, au decis să schimbe continentul, dar să ţină în program aventura şi deşertul.

Detaliile privind parcursul urma să fie dezvăluite, marţi, la Buenos Aires, de către organizatori.

"Concurenţii Dakar-2008 vor avea prioritate la înscrieri, începând din 15 mai, pentru Dakar Argentina Chile 2009, iar drepturile de înscriere vor fi aceleaşi ca în 2008", a declarat Etienne Lavigne, patronul Dakar.

Latino-americanii care vor dori să participe la acest raliu vor beneficia de un tarif special. Pentru concurenţii din Europa, îmbarcarea vehiculelor se va face pe vapor la sfârşitul lunii noiembrie - începutul lunii decembrie, durata traversării Atlanticului urmând să fie de trei săptămâni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici