Raluca Olaru şi Monica Niculescu, eliminate în optimile probei de dublu de la Beijing

Perechea formată din Raluca Olaru şi ucraineanca Liudmila Kicenok a fost eliminată, miercuri, în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului WTA Premier Mandatory de la Beijing (China), desfăşurat pe hard şi dotat cu premii în valoare de şase milioane de dolari.

117 afișări
Imaginea articolului Raluca Olaru şi Monica Niculescu, eliminate în optimile probei de dublu de la Beijing

Raluca Olaru, eliminată în optimile probei de dublu de la Beijing

Olaru şi partenera sa au fost învinse, cu scorul de 7-5, 7-5, într-o oră şi 41 de minute, de cuplul Gabriela Dabrowski/Yi-Fan Xu (Canada/China), cap de serie numărul 7.

În sferturi de finală, perechea canadiano-chineză le va întâlni pe câştigătoarele meciului Monica Niculescu/Su-Wei Hsieh (România/Taiwan) - Yung Jan Chan/Martina Hingis (Taiwan/Elveţia).

Prezenţa în optimile probei de dublu este premiată la Beijing cu 20.700 de dolari şi 120 de puncte WTA. Calificarea în sferturi de finală este recompensată cu 44.354 de dolari şi 215 puncte.

Şi Monica Niculescu a fost eliminată în optimile probei de dublu de la Beijing, după Raluca Olaru

Perechea Monica Niculescu/Su-Wei Hsieh (România/Taiwan) a fost eliminată, miercuri, în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului WTA Premier Mandatory de la Beijing (China), desfăşurat pe hard şi dotat cu premii în valoare de şase milioane de dolari.

Niculescu şi partenera sa au fost învinse, scor 6-3, 4-6, 10-12, de cuplul Yung Jan Chan/Martina Hingis (Taiwan/Elveţia), cap de serie numărul 1. Partida a durat o oră şi 27 de minute.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici