Ramos: Steaua are cele mai mici şanse de calificare

Antrenorul echipei FC Sevilla, Juande Ramos, a declarat că Steaua, următoarea adversară a formaţiei spaniole în Liga Campionilor, are cele mai mici şanse de calificare dintre componentele grupei H, dar că vor fi două meciuri infernale, atâta timp cât "roş-albaştri" mai au şanse teoretice.

2 afișări
Imaginea articolului Ramos: Steaua are cele mai mici şanse de calificare

Ramos: Steaua are cele mai mici şanse de calificare

"Steaua va avea cele mai mari dificultăţi în a se califica deoarece nu are niciun punct. Dar nu ne va fi uşor cu Steaua, deoarece matematic încă pot trece de grupe. Cu siguranţă va lupta împotriva noastră. Sunt convins că va juca pe viaţă şi pe moarte pentru a merge mai departe. Atâta timp cât mai are şanse, va da totul", a spus Ramos, citat de presa spaniolă.

FC Sevilla a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, formaţia Slavia Praga, în etapa a doua a grupei H. Acesta a fost primul succes al formaţiei spaniole în Liga Campionilor, competiţie în care participă pentru prima pară în istorie.

Următoarele două partide ale echipei Steaua în grupa H a Ligii Campionilor vor fi cu FC Sevilla, primul meci în deplasare, la 23 octombrie, iar al doilea la Bucureşti, la 7 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici