Ranieri: Deciziile importante trebuie mereu luate când ai capul limpede. Intenţionez să rămân în funcţie

Selecţionerul Greciei, Claudio Ranieri, a declarat, vineri seară, că nu se gândeşte să demisioneze, după ce echipa sa a fost învinsă pe teren propriu de Insulele Feroe, scor 0-1, în grupa F de calificare la Euro-2016, din care face parte şi România.

127 afișări
Imaginea articolului Ranieri: Deciziile importante trebuie mereu luate când ai capul limpede. Intenţionez să rămân în funcţie

Ranieri: Deciziile importante trebuie mereu luate când ai capul limpede. Intenţionez să rămân în funcţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cred că antrenorul este mereu responsabil de rezultate. Este evident că îmi asum responsabilitatea. Dar nu este momentul să luăm decizii la cald. Deciziile importante trebuie mereu luate când ai capul limpede. Intenţionez să rămân în funcţie şi să conduc echipa şi la următoarele meciuri", a declarat Ranieri.

Reprezentativa Greciei a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de naţionala Insulelor Feroe, într-un meci din etapa a patra a grupei F a preliminariilor Euro-2016, din care face parte şi România.

Golul a fost marcat de Edmundsson, în minutul 61.

După patru etape, liderul grupei F este România, cu 10 puncte, Grecia fiind ultima, cu un punct.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici