Râpă: Sper să rămân cu picioarele pe pământ

Jucătorul Oţelului Galaţ, Cornel Râpă, debutant în echipa naţională la remiza cu Italia, scor 1-1, a declarat, miercuri seară, că speră ca pe viitor să rămână cu "picioarele pe pământ" şi să-şi facă treaba cât mai bine la reprezentativa României.

78 afișări
Imaginea articolului Râpă: Sper să rămân cu picioarele pe pământ

Râpă: Sper să rămân cu picioarele pe pământ (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Am încercat să-mi fac treaba şi cred că puteam obţine un rezultat mare. Sunt fericit şi sper ca pe viitor să-mi fac cât mai bine treaba. Probabil colegii au vrut să mă încurajeze, fiind cel mai mic, sunt onorat să am colegi precum Cristi, Raţ. Sper să rămân cu picioarele pe pământ şi să-mi fac cât mai bine treaba. A fost un duel normal cu Balotelli, îmi tratez adversarii la fel. Nu vreau să mă opresc aici, mâine uit, mă concentrez la campionat şi pe mai departe", a declarat Râpă la Pro TV.

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul amical susţinut, miercuri seară, la Klagenfurt (Austria), în compania selecţionatei similare a Italiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici