Rapid, 30.000 de lei amendă pentru torţele aruncate de suporteri la meciul cu Petrolul

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis, miercuri, să amendeze clubul Rapid cu 30.000 de lei din cauza suporterilor care au aruncat cu fumigene în terenul de joc în timpul partidei din şaisprezecimile Cupei României - Timişoreană, cu Petrolul Ploieşti.

16 afișări
Imaginea articolului Rapid, 30.000 de lei amendă pentru torţele aruncate de suporteri la meciul cu Petrolul

Rapid, 30.000 de lei amendă pentru torţele aruncate de suporteri la meciul cu Petrolul (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Clubul Petrolul Ploieşti a primit avertisment din partea Comisiei de Disciplină din acelaşi motiv pentru care a fost amendată şi gruparea FC Rapid.

Altfel, mijlocaşul Lucian Sânmărtean (FC Vaslui) şi fundaşul Valentin Năstase (Gloria Bistriţa) au primit câte o suspendare de două meciuri şi o amendă de 3.000 de lei după cartonaşele roşii primite în partidele din şaisprezecimile Cupei României.

De asemenea, Comisia de Disciplină a luat act de retragerea echipei Progresul Corabia din campionatul Ligii a 3-a, seria a 4-a a, ediţia 2010 - 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici