Rapid a obţinut a doua victorie cu Hizo pe bancă, după 1-0 cu Gloria Buzău

Formaţia Rapid Bucureşti a obţinut, sâmbătă, al doilea succes consecutiv cu Viorel Hizo pe banca tehnică, în urma victoriei repurtate, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), în faţa echipei Gloria Buzău, într-o partidă contând pentru etapa a XXX-a a Ligii I.

14 afișări
Imaginea articolului Rapid a obţinut a doua victorie cu Hizo pe bancă, după 1-0 cu Gloria Buzău

Rapid a obţinut a doua victorie cu Hizo pe bancă, după 1-0 cu Gloria Buzău (Imagine: Mediafax Foto)

Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 90+1 de Joao Paulo Pinto, care i-a suflat balonul lui Siminic şi a marcat cu un şut de la 6 metri, la colţul scurt, pe sub portarul Zimmermann.

În minutul 38, Joao Paolo Andrade a înscris pentru Rapid, dar golul a fost anulat de arbitrul Ionel Ivan, la semnalizarea asistentului Gero Szabo, pentru o poziţie de ofsaid în care se afla jucătorul giuleştean.

În minutul 57, fundaşul stânga al formaţiei Rapid, Djordje Ivelija, a făcut o preluare pe piept, mingea a ricoşat în mâna stângă a jucătorului sârb şi banca tehnică a echipei Gloria Buzău a solicitat penalti, dar arbitrul Ionel Ivan a lăsat jocul să continue, spre nemulţumirea publicului, care a scandat în mai multe rânduri "Hoţii, Hoţii".

Gloria Buzău: 83. Zimmermann - 16. Cojocnean, 4. Da Silva, 23. Mera, 24. Siminic - 17. Ad. Popa (27. A. Raţiu '84), 30. Poparadu, 82. D. Sanchez (6. Garcia '65), 3. Sandu - 7. Chiţu, 99. Axente (20. Cl. Ionescu '54). Antrenor: Constantin Cârstea.

Rapid: 1. Marinescu - 24. Maftei, 3. R. Fernandes, 23. M. Constantin, 16. Ivelja - 15. Lazăr, 4. J. P. Andrade (17. Joao Paulo '60) - 20. Şt. Grigorie (10. Herea '60), 30. Spadacio, 7. Cesinha - 21. Djalovici (9. Răduţă '78). Antrenor: Viorel Hizo.

Cartonaşe galbene: Cojocnean '55 / Şt. Grigorie '58, Maftei '71, Răduţă '86

Arbitri: Ionel Ivan (central) - Gero Szabo, Vladimir Urzică (asistenţi) - Mugurel Vădan (rezervă).

Observatori: Dan Petrescu, Nicolae Dobrescu.

La partidă au asistat aproximativ 6.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici