Rapid a obţinut împrumutul letonului Edgars Gauracs

Impresarul Florin Manea a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că FC Rapid a obţinut împrumutul atacantului Edgars Gauracs de la formaţia FK Ventspils, el urmând să evolueze pentru gruparea giuleşteană până la sfirşitul acestui sezon.

48 afișări
Imaginea articolului Rapid a obţinut împrumutul letonului Edgars Gauracs

Edgars Gauracs (centru) - Imagine: Mediafax Fo/AFP

"Gauracs este jucătorul Rapidului până la vară. Totul este rezolvat, chiar acum semnăm actele. El vine sub formă de împrumut în schimbul unei sume de bani, pe care nu o pot divulga. În situaţia în care clubul Rapid este mulţumit de jucător îl poate transfera definitiv în vară pentru că are opţiune de cumpărare", a spus Florin Manea.

Atacantul leton urmează să vină duminică sau luni la Bucureşti pentru a se alătura lotului condus de Nicolae Manea.

În vârstă de 21 de ani, Edgars Gauracs a evoluat până acum la formaţiile FK Dizvanagi Rezekne, Ascoli Calcio, AC Rodengo Siano şi FK Ventspils. El este component al echipei naţionale Under 21 a Letoniei având până acum zece goluri marcate în 12 partide disputate.

Gauracs a marcat trei goluri pentru selecţionata de tineret a Letoniei în meciul câştigat pe teren propriu, cu scorul de 5-1, în faţa reprezentativei similare a României, disputat la 9 octombrie 2009, în cadrul grupei 1 de calificare la Campionatul European din 2011. După acel meci, atacantul leton a fost monitorizat şi de FC Dinamo. "Ganea l-a urmărit pe Gauracs în meciul naţionalei de tineret de la Buzău (n.r. - România - Letonia, din grupa I a preliminariilor pentru CE de tineret din 2011, scor 4-1), dar nu prea a avut ce să vadă pentru că a fost eliminat şi din această cauză nu a dat randamentul scontat. El va fi monitorizat în continuare", spunea antrenorul Cornel Ţălnar în luna noiembrie a anului trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici