Rapid a pierdut în faţa Gloriei Buzău

Echipa Rapid Bucureşti a pierdut, duminică, în deplasare, cu scorul de 0-1 (0-0), meciul susţinut în compania formaţiei Gloria Buzău, în etapa a XXV-a a Ligii I.

11 afișări
Imaginea articolului Rapid a pierdut în faţa Gloriei Buzău

Rapid a pierdut în faţa Gloriei Buzău (Imagine: Mediafax Foto)

Unicul gol al meciului a fost marcat de Liţu în minutul 65.

Nunes a marcat în minutul 5, dar golul său a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Gloria Buzău a deschis scorul în minutul 65, prin Alin Liţu. Liţu a şutat din întoarcere de la marginea terenului, mingea a fost deviată de Ştefan Grigorie şi s-a dus la vinclul porţii apărate de Andrade.

Meciul a fost arbitrat de Istvan Kovaci, ajutat la cele două linii de Zoltan Szekely şi Florin Stănescu. Rezervă a fost Marius Bocăneală.

Observatori a fost Florin Halagian şi Cristian Dulca.

La partidă a asistat şi acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos.

Antrenorul Ştefan Stoica a declarat, duminică seară, că nu se aştepta ca Gloria Buzău să câştige meciul cu Rapid, dar era sigur că formaţia sa nu va pierde.

"Încă nu ne-am salvat, mai avem mult de muncă. Acum suntem mai relaxaţi, pentru că aveam mare nevoie de o victorie. Deja era şi momentul pentru că au mai rămas foarte puţine etape. Am trecut peste toate problemele şi am devenit mai puternici. Nu mă aşteptam la o victorie, dar ştiam că Rapid nu ne va bate", a spus Stoica.

Stoica a precizat că Rapidul a arătat ca o echipă fără suflet. "Steaua nu are nevoie de ajutorul nostru. Rapidul a arătat azi ca o echipă fără suflet, nervoasă. Nu ştiu dacă acesta a fost ultimul al lui Rednic, dar al meu sigur nu", a declarat Stoica.

Antrenorul Mircea Rednic a declarat, duminică seară, că se aştepta "la mai rău" la meciul pierdut de Rapid, în deplasare, cu scorul de 0-1, în faţa formaţiei Gloria Buzău.

"Prima repriză a fost echilibrată. Gloria a venit în a doua repriză şi a demonstrat că şi-a dorit mai mult să câştige. Noi avem ocazii dar nu reuşim să le fructificăm. Sincer să fiu mă aşteptam la mai rău, dat fiind ceea ce s-a întâmplat joi", a spus Rednic, făcând referire la derbiul Rapid - Steaua, suspendat în minutul 74.

Referitor la acest derbi, Rednic a spus că Rapid vrea rejucarea lui. "Noi cerem să se joace. Sunt de acord că am greşit cu organizarea, clubul este vinovat şi cum este normal, vinovaţii trebuie să plătească. O să rămân în continuare la Rapid, aştept să vedem decizia comisiei".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici