Rapid a pierdut meciul cu "U" Cluj

Echipa Rapid a pierdut, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-2 (1-1), partida susţinută, în cadrul etapei a XX-a a Ligii I, în compania formaţiei Universitatea Cluj, care a obţinut a doua victorie în acest sezon în primul eşalon, deşi în ultimele 30 de minute a jucat în inferioritate numerică.

3 afișări
Imaginea articolului Rapid a pierdut meciul cu "U" Cluj

Rapid a pierdut meciul cu "U" Cluj

Golurile au fost înscrise de Pancu, în minutul 33, pentru Rapid, respectiv, Bundea, în minutul 21, şi Goga, în minutul 82, pentru oaspeţi.

Universitatea Cluj a deschis scorul în minutul 21 prin Zeno Bnudea. Goga a pătruns pe partea stângă, Jovanovici a reluat spre poartă din cădere, portarul Dănuţ Coman a respins în faţă, iar mingea a ajuns la Zeno Bundea, care a înscris de la şapte metri.

În minutul 32, fundaşul echipei Rapid, Vasile Maftei a reluat cu capul spre poarta lui Merlier, mingea a fost respinsă până la 6 metri de un fundaş al formaţiei clujene, iar Boya a reluat, din cădere, mingea trecând cu întreaga circumferinţă linia porţii. Arbitrul Robert Dumitru nu a validat, însă, golul, considerând că atacantul camerunez a faultat în atac.

Rapid a restabilit egalitatea în minutul 33, prin Daniel Pancu. Fundaşul Izepom l-a faultat în careu pe Boya, arbitrul a dictat penalti, însă şutul lui Emil Dică a fost respins de Merlier. Mingea a ajuns numai până la Pancu, care a înscris de la 10 metri.

În minutul 63 atacantul echipei Universitatea Cluj, Flavius Băd, a fost eliminat, la numai două minute de la intrarea pe teren, după o lovitură cu cotul asupra lui Săpunaru.

Universitatea Cluj a preluat din nou conducerea în minutul 81. Goga a scăpat pe contratac şi a şutat de la aproximativ 10 metri, în dreapta lui Coman. După cel de-al doilea gol al grupării ardelene, aproximativ 150 de spectatori de la tribuna a II-a au scandat împotriva tehnicianului Mircea Rednic, scandând "Mircea Rednic eşti o mizerie!".

Partida a fost arbitrată de o brigadă condusă la centru de Robert Dumitru, ajutat la cele două linii de Cristina Nica şi Eduard Crângaşu, în timp ce rezervă a fost Victor Berbecaru. Observatorii partidei au fost Paul Costaş şi Ioan Timofte.

La partida de pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu au asistat aproximativ 10.000 de spectatori, printre care şi 40 de suporteri clujeni.

Universitatea Cluj a obţinut cea de-a doua victorie din această ediţie de campionat, după 2-1 cu Steaua, în etapa a XII-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici