Rapid a remizat, scor 2-2, cu Poli Iaşi - GALERIE FOTO

Formaţia Rapid Bucureşti a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-2), partida disputată, miercuri, pe teren propriu, cu Politehnica Iaşi, în ultima etapă a Ligii I, şi a ratat prezenţa în viitoarea ediţie a Ligii Europa.

99 afișări
Imaginea articolului Rapid a remizat, scor 2-2, cu Poli Iaşi - GALERIE FOTO

Rapid a remizat, scor 2-2, cu Poli Iaşi (Imagine: Andreea Balaurea.Mediafax Foto)

GALERIE FOTO

Golurile formaţiei rapidiste au fost marcate de Spadacio '54 şi Herea '62, în timp ce reuşitele oaspeţilor au fost semnate de Andrei Cristea '12 şi '22.

În minutul 12, atacantul echipei Poli Iaşi, Andrei Cristea, a pătruns în careu pe partea dreaptă, a şutat din unghi de la aproximativ opt metri, iar mingea deviată de Ivelja a intrat în poarta apărată de Andrade.

În minutul 22, Andrei Cristea l-a depăşit uşor pe Vasile Maftei pe partea stângă, iar apoi, profitând de o greşeală uriaşă a lui Marius Constantin, a pătruns în careul rapidist şi a înscris cu un şut plasat pe lângă portarul Andrade.

În minutul 54, Spadacio a izbutit să marcheze, scor 1-2, dintr-o lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri al oaspeţilor.

În minutul 62, J.P. Pinto a trimis cu capul în zece metri lateral drepata, portarul Pleşca a respins greşit în faţă, iar Herea a profitat şi a înscris în patru metri, scor 2-2.

Rapid: 99. E. Andrade - 24. Maftei, 3. Fernandes, 23. M. Constantin (5. Mardare '28), 16. Ivelja - 26. Grigorie, 15. Lazăr, 30. Spadacio, 22. E. Dică (10. Herea '58) - 21. Djalovici, 17. J.P. Pinto (9 Răduţă '76). Antrenor: Viorel Hizo.

Politehnica Iaşi: 12. Pleşca - 77. Buta, 23. Ad. Ilie, 28. L. Munteanu, 22. Kalai - 18. R. Miclea (16. Viveiros '66; 11. M. Oprea '78), 24. B. Straton, 30. P. Jovanovici (17 Paolo '81), 14. Sfârlea - 10. A. Cristea, 13. Cr. Bratu. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Cartonaşe galbene: Maftei '58, Pinto '75, Mardare '85 / A. Cristea '57 A Ilie '81, Pleşca '87.

Partida de pe arena din Giuleşti a fost arbitrată de o brigadă condusă din Marian Bordean (central), Micloş Nagy şi Sebastian Stoianof (asistenţi), Mugurel Drăgănescu (rezervă). Observatori la acest meci au fost delegaţi Gheorghe Moise şi Alexandru Popescu.

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Cristiano Bergodi, a fost apaudat la intrarea pe stadionul Giuleşti de toţi suporterii rapidişti.

Pe timpul primei reprize galeria şi o parte din suporterii prezenţi la tribuna a doua au scandat injurii la adresa acţionarului majoritar George Copos, solicitându-i să vândă clubul. La tribuna a doua, fanii giuleşteni au afişat un banner pe care era inscripţionat: "Nu te mai suportăm, Copos pleacă!".

La înlocuirea sa cu Ştefan Mardare din minutul 28, fundaşul Marius Constantin a fost înjurat şi huiduit de întreg stadionul. De asemenea, fanii giuleşteni i-au apostrofat şi pe ceilalţi jucători cărora le-au strigat "Afară, afară din Giuleşti".

La tribuna oficială, după fluierul de start şi-a făcut apariţia fostul atacant rapidist Daniel Niculae, împreună cu prietena sa. În repriza secundă, galeria rapidistă i-a scandat numele şi i-a solicitat să revină în Giuleşti.

În minutul 52, un suporter din galeria Rapidului a aruncat pe teren o sticlă goală de plastic de doi litri, pe care arbitrul Marian Bordeanu a luat-o şi a înmânat-o observatorului Alexandru Popescu.

La partida din Giuleşti au asistat aproximativ 3500 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici