Rapid a renunţat la şase jucători înaintea stagiului de pregătire din Antalya

Conducerea FC Rapid a renunţat la şase jucători din lot înaintea stagiului de pregătire pe care formaţia condusă de Viorel Moldovan îl va desfăşura în perioada 24 ianuarie - 14 februarie în Antalya.

154 afișări
Imaginea articolului Rapid a renunţat la şase jucători înaintea stagiului de pregătire din Antalya

Rapid a renunţat la şase jucători înaintea stagiului de pregătire din Antalya (Imagine: Bogdan Maran / Mediafax Foto)

Conform paginii oficiale de Facebook, gruparea giuleşteană a reziliat de comun acord contractele fotbaliştilor Wallace Da Silva, Lucian Răduţă, Adrian Grigore şi Andrei Matei. De asemenea, altor doi jucători, Rhema Obed şi Dragoş Plopeanu, le vor fi reziliate contractele în perioada următoare.

Aflat în negocieri cu Rapid, portarul Cosmin Vâtcă nu a ajuns la o înţelegere cu conducerea clubului el urmând să îşi caute o altă echipă.

Jucătorii rapidişti, care au refuzat să se antreneze marţi după amiază şi miercuri dimineaţă din cauza restanţelor financiare, au reintrat în program normal după ce conducerea le-a achitat câte un salariu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici