Rapid a suferit al doilea eşec consecutiv pe teren propriu

Formaţia FC Rapid a suferit al doilea eşec consecutiv pe teren propriu, duminică, în faţa echipei FC Argeş, scor 1-3 (1-2), într-o partidă contând pentru etapa a IX-a a Ligii I şi rămâne fără victorie în ultimele patru runde în campionat.

9 afișări
Imaginea articolului Rapid a suferit al doilea eşec consecutiv pe teren propriu

Rapid a suferit al doilea eşec consecutiv pe teren propriu

În minutul 11, Kamara i-a pasat, cu câlcâiul, lui Dulcea în interiorul careului şi atacantul piteştean a deschis scorul cu un şut de la aproximativ 11 metri, în dreapta portarului.

În minutul 22, oaspeţii şi-au dublat avantajul pe tabela de marcaj după şutul, de la aproximativ 25 de metri, expediat de Iulian Tameş, care a profitat şi de eroarea lui Urko Pardo.

În minutul 38, Rapid a redus din diferenţă prin Pitbull care a pătruns pe partea stângă, l-a fentat pe Mircea Stan, şi a şutat la colţul scurt al porţii lui Boşneag, de la aproximativ 18 metri, lateral stânga.

În minutul 48, Joao Paolo a trimis balonul în plasă însă arbitrul Robert Dumitru a anulat golul, în urma semnalizării eronate a tuşierului Ionuţ Babadag.

În minutul 80, Urko Pardo a ieşit neinspirat la aproximativ 25 de metri şi Voiculeţ, lansat pe contraatac, a lobat balonul peste portarul rapidist.

La începutul partidei, galeria giuleşteană a afişat un baner cu masajul: "Mai câştigăm şi noi?", iar suporterii au fluturat batiste albe în semn de protest faţă de ultimele evoluţii ale echipei Rapid.

În minutul 23, imediat după golul de 2-0, spectatorii prezenţi în tribune i-au înjurat şi huiduit pe jucători cărora le-a strigat: "Ieşiţi afară", "Suntem mereu cu voi/Voi vă bateţi joc de noi", "Afară, afară din Giuleşti" şi "Nu vă pasă de noi". De asemenea, fanii giuleşteni l-au înjurat pe George Copos şi au scandat numele portarului Dani Coman, trimis la echipa a doua de conducerea clubului.

În minutul 31, la scorul de 0-2, suporterii au cerut demisia antrenorului Jose Peseiro. Singurul jucător rapidist aclamat a fost Claudio Mejolaro Pittbul, marcatorul golului.

În minutele de prelungire ale partidei, publicul a scandat, ironic: "Campionii, campionii", iar după fluierul de sfârşit al partidei au cerut, din nou, demisia conducerii tehnice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici