Rapid, amendat cu 30.000 de lei de Comisia de Disciplină. Vezi de ce

Gruparea FC Rapid a fost sancţionată de Comisia de Disciplină a LPF cu o penalitate financiară de 30.000 de lei, pentru incidentele provocate de suporteri la meciul cu Dinamo, din etapa a XXI-a a Ligii I, prin aruncarea de torţe, fumigene şi petarde în terenul de joc.

16 afișări
Imaginea articolului Rapid, amendat cu 30.000 de lei de Comisia de Disciplină. Vezi de ce

Rapid, amendat cu 30.000 de lei de Comisia de Disciplină. Vezi de ce (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Meciul Rapid - Dinamo, scor 0-0, a început cu o întârziere de cinci minute din cauza rolelor de hârtie aruncate pe teren de fanii rapidişti de la peluza a doua şi tribuna a doua. Un mic incendiu a izbucnit în spatele porţii de la peluza a doua din cauza unei petarde aruncate din galeria rapidistă. De asemenea, fanii dinamovişti au aprins făclii şi torţe la tribuna I.

Preşedintele Comisiei de Disciplină a LPF, Ion Neagu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, trimis în tribună la meciul cu FC Braşov, din etapa a XXI-a a Ligii I, a primit două etape de suspendare şi o penalitate financiară de 320 de lei.

În minutul 81 al meciului FC Braşov - FC Vaslui, scor 1-1, antrenorul Viorel Hizo a fost trimis în tribună de arbitrul Cristian Balaj.

Tot miercuri, Comisia de Disciplină a decis sancţionarea grupării Gaz Metan Mediaş cu o penalitate financiară de 910 lei pentru comportament nesportiv al jucătorilor, care au primit cinci cartonaşe galbene în partida cu Sportul Studenţesc, scor 1-0.

Jucătorul echipei Unirea Urziceni, Mera, care a fost eliminat în minutul 68 al meciului cu Universitatea Cluj, a primit o etapă de suspendare şi 740 de lei penalitate financiară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici