Rapid, bătută acasă de Voluntari. Continuă seria neagră a giuleştenilor

Eliminată acum 3 zile din Cupa României, gruparea din Giuleşti a cedat sâmbătă seară, scor 1-2, în etapa a 19-a din Superliga de fotbal.

242 afișări
Imaginea articolului Rapid, bătută acasă de Voluntari. Continuă seria neagră a giuleştenilor

Cristiano Bergodi, sub presiune în Giuleşti

Rapid a bifat în această seară, pe teren propriu, al 4-lea meci la rând fără succes, la ultima apariţie în Giuleşti din 2023.

A pierdut în faţa echipei FC Voluntari. Ilfovenii s-au impus cu 2-1, după ce la pauză era 0-0. Au marcat Nemec (66) şi Ricardinho (73), respectiv Papeau (82).

La un moment dat, galeria Rapidului a cântat, în semn de ironie, imnul formaţiei adverse, „Viaţa mea o-mpart alături de Voluntari”.

În campionat, Rapid a învins ultima oară pe 5 noiembrie, 2-1 cu FCSB, iar de atunci a remizat cu Sepsi şi Botoşani (dublu 0-0) şi a fost îngenuncheată de U Cluj (2-3).

Rapid este pe locul 4, cu 31 de puncte. Voluntari este pe locul 9, cu 24 de puncte.

Liderul FCSB, care are derby mâine - în Gruia, de la ora 20.00 - cu CFR Cluj (32 de puncte), are 37 de puncte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici