Rapid Bucureşti a obţinut prima victorie în Liga Florilor

  • Echipa de handbal feminin Rapid Bucureşti a reuşit, marţi, să câştige primul meci al sezonului 2020-2021 al Ligii Florilor.
  • Bucureştencele au învins formaţia U Cluj cu 30-23, într-un meci contând pentru etapa a 7-a, desfăşurat la Braşov.
179 afișări
Imaginea articolului Rapid Bucureşti a obţinut prima victorie în Liga Florilor

FOTO: Facebook Handbal Rapid Bucureşti

Meciul Rapid Bucureşti - Universitatea Cluj s-a încheiat cu scorul 30-23 (20-11). Înaintea partidei, cele două echipe ocupau subsolul clasamentului Ligii Florilor, Rapid având trei puncte din şase meciuri, în urma a trei remize, în timp ce ardelencele nu reuşiseră nici măcar un punct.

Rapid şi-a confirmat statutul de favorită şi a învins categoric, la şapte goluri diferenţă, după ce la pauză au avut chiar şi nouă. Golghetera învingătoarelor din acest meci a fost internaţionala Eliza Buceschi, ea reuşind şapte goluri, din care patru de la linia de şapte metri.

Derby-ul etapei şi al campionatului se joacă miercuri între Minaur Baia Mare şi CSM Bucureşti. Prima confruntare a etapei dintre Activ Prahova Ploieşti şi CS Mioveni s-a încheiat cu scorul de 17-21.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici