Rapid Bucureşti e noua campioană a României la handbal feminin

Echipa de handbal feminin Rapid Bucureşti a devenit campioana României în Liga Florilor, după ce s-a impus duminică, în ultima etapă, împotriva lui SCM Râmnicu Vâlcea, pe care a învins-o în deplasare cu 35-27.

624 afișări
Imaginea articolului Rapid Bucureşti e noua campioană a României la handbal feminin

Sursa foto: Facebook Handbal Rapid Bucureşti

Înainte de ultima etapă, Rapid avea un punct avans în clasament faţă de CSM Bucureşti şi avea nevoie de o victorie pentru a-şi asigura titlul după o pauză de 19 ani şi, totodată, şi prezenţa în sezonul viitor de Liga Campionilor.

CSM Bucureşti a reuşit, la aceaşi oră, să învingă pe CS Minaur Baia Mare, cu 33-29, însă ocupă doar locul 2 în clasamentul final. Cu toate acestea, elevele lui Adi Vasile au posibilitatea de a obţine un wild card pentru Champions League.

Pe locul 3 se situează SCM Râmnicu Vâlcea, care va evolua direct în grupele EHF European League.

Celelalte rezultate ale ultimei etape în Liga Florilor:

Dunărea Brăila – CS Mioveni 30-23
Gloria Buzău – Ştiinţa Bucureşti 37-28
Măgura Cisnădie – HC Zalău 24-21
SCM Craiova – CSM Slatina 30-24

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici