Rapid Bucureşti - FC Braşov, scor 1-1, în Liga I

Echipa Rapid Bucureşti a remizat, scor 1-1, sâmbătă, pe stadionul "Regie", cu formaţia FC Braşov, într-o partidă din etapa a VI-a a Ligii I în care ambele goluri s-au înscris din penalti, iar giuleştenii au jucat în inferioritate numerică timp de 25 de minute.

166 afișări
Imaginea articolului Rapid Bucureşti - FC Braşov, scor 1-1, în Liga I

Rapid Bucureşti - FC Braşov, scor 1-1, în Liga I (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Herea '18 (penalti), pentru Rapid, şi Marian Cristescu '64 (penalti), pentru FC Braşov.

În minutul 17, Cristian Ionescu (FC Braşov) l-a faultat pe Deac în careu şi arbitrul Ovidiu Haţegan a dictat penalti, transformat în minutul 18 de Ovidiu Herea.

În minutul 64, Bozovici a primit al doilea cartonaş galben pentru un henţ comis în careu, fiind eliminat de pe teren. Penaltiul dictat de Haţegan a fost transformat de Marian Cristescu în minutul 65.

Rapid: Coman - Creţu, M. Antonio, Burcă, Bozovici - Grigorie (Roman '71), Alexa, Herea (Grigore '57) - Deac (Ezequias '66), Pancu, Surdu. Antrenor: Răzvan Lucescu (suspendat).

FC Braşov: Felgueiras - Velayos, Majernik, L. Munteanu, Cr. Ionescu - Perreira, Madeira (Paez '85), Cristescu, Chipciu - Voiculeţ (Moutinho '46), Buga (Toloza '77). Antrenor: Daniel Isăilă.

Cartonaşe galbene: Herea '20, Bozovici '48, '64, Grigore '58, M. Antonio '61 / Majernik '30, Cr. Ionescu '76, Madeira '63

Cartonaş roşu: Bozovici '64

Arbitri: Ovidiu Haţegan (central) - Marius Nicoară, Bogdan Gheorghe (asistenţi) - Andrei Chivulete (rezervă)

Observatori: Constantin Gheorghe, Claudiu Popa

La meci au asistat aproximativ 5.000 de spectatori.

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a fost înjurat de mai multe ori pe parcursul meciului de suporterii rapidişti, galeria scandând "George Copos eşti o mizerie". De asemenea, galeria rapidistă a afişat un banner pe care era inscripţionat mesajul "Nicăieri în lume nu este ca pe Giuleşti" şi a scandat "Rapid Bucureşti vrea să joace în Giuleşti".

Tehnicianul Răzvan Lucescu a urmărit meciul din tribuna oficială a stadionului din Regie, fiind suspendat după ce a fost eliminat în etapa precedentă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici