Rapid Bucureşti - FC Braşov, scor 2-1, în Liga I

Formaţia Rapid Bucureşti a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa FC Braşov, într-un meci contând pentru etapa a XVI-a a Ligii I.

100 afișări
Imaginea articolului Rapid Bucureşti - FC Braşov, scor 2-1, în Liga I

Rapid Bucureşti - FC Braşov, scor 2-1, în Liga I (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Pentru Rapid au marcat Ioniţă '23 şi Grigorie '66, în timp ce pentru FC Braşov a înscris '67.

Rapid a deschis scorul în minutul 23 când Bozovici a centrat de pe stânga, iar Ioniţă l-a învins pe Mincă printr-o lovitură de cap de la 6 metri.

În minutul 66, Spadacio a executat o lovitură liberă de pe stânga, iar Grigorie a introdus mingea în plasă de la trei metri.

FC Braşov a redus din diferenţă în minutul 67, prin Voicu cu un lob la vinclu de la circa 12 metri lateral stânga.

Rapid: 33. Bornescu - 2. Helder, 32. Iencsi, 23. M. Constantin, 19. Bozovici (5. Mardare '86) -15. Lazăr - 20. Grigorie (7. Cesinha '73) - 10. Herea (9. Răduţă '82), 30. Spadacio, 29. Buga - 11. Ioniţă. Antrenor: Nicolae Manea.

FC Braşov: 32. Mincă - 2. Rui Duarte, 55. Nuno Diogo, 15. Oros, 3. Ezequias - 20. I. Voicu, 8. N. Grigore, 27. Măldărăşanu (6. Nene '81), 14. Roman - 21. Sburlea, 18. Cristescu (9. Hadnagy '62). Antrenor: Viorel Moldovan.

Cartonaşe galbene: Bozovici '10, Ioniţă '25, Iencsi '57, Helder '74 / Măldărăşanu '3, Voicu '34, Oros '68, Duarte '90

Arbitri: Augustus Constantin - Aurel Oniţă, Eduard Dumitrescu - Cătălin Popa

Observatori: Iosif Robi Urs, Constantin Ştefan.

La meci au asistat 14.000 de spectatori.

La partidă au fost prezenţi selecţionerul Răzvan Lucescu, preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, dar şi foştii jucători rapidişti Marius Şumudică şi Bogdan Andone, precum şi fostul acţionar Dan Ostahie.

Galeria Rapidului a afişat un banner: "Ai zis că vinzi, am aşteptat, răbdarea noastră s-a încheiat".

În minutul 78, antrenorul Nicolae Manea a fost trimis în tribună pentru proteste la adresa arbitrului Augustus Constantin.

Antrenorul echipei oaspete, Viorel Moldovan, fost jucător la Rapid, a fost aplaudat de fanii rapidişti de la tribuna I.

În minutul 90+4, după fluierul final Spadacio s-a împins şi înjurat cu Nene şi a fost nevoie de intervenţia stewrzilor pentru a-i separa. La finalul meciului, Bozovici şi-a aruncat ghetele la peluză, la galerie şi la tribuna a doua. Suporterii rapidişti au fost salutaţi la final inclusiv de antrenorul Nicolae Manea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici