Rapid Bucureşti învinsă de Ikast, în Liga Campionilor, cu un gol primit în ultima secundă

  • Echipa de handbal feminin Rapid Bucureşti a fost învinsă duminică, în deplasare de danezele de la Herning-Ikast, într-un meci contând pentru etapa a 11-a a grupei B, din Liga Campionilor.
  • Rapid pierde al patrulea meci consecutiv şi este în afara locurilor de play off.
134 afișări
Imaginea articolului Rapid Bucureşti învinsă de Ikast, în Liga Campionilor, cu un gol primit în ultima secundă

Sursă foto: Facebook/Handbal Rapid Bucureşti

Herning-Ikast – Rapid Bucureşti 30-29 (16-15)

Giuleştencele au început mai timorate, afectate şi de absenţa a trei titulare, şi au fost conduse cu 4 goluri la jumătate primei reprize (9-5).

Elevele lui Ginesta Montes au reuşit să se apropie la un gol pe finalul reprizei (16-15) şi chiar au condus în mare parte a primei jumătăţi a reprizei secunde.

Finalul a fost dramatic, când în mai puţin de un minut s-au marcat 3 goluri. Rapid a egalat 28-28, când mai era un minut de joc, iar antrenorul celor de la Ikast a solicitat time-out.

A urmat golul pentru 29-28, cu 24 de secunde înainte de sirena de final şi imediat time out-ul giuleştencelor, care au atacat 7 contra 6 şi au egalat 29-29.

Cu 4-5 secunde rămase din joc, apărarea rapidistelor a fost surprinsă cu poarta goală, gazdele marcând pentru victorie cu o aruncare de la mijlocul terenului.

Rapid ocupă momentan locul 7 în clasament, cu 7 puncte, în timp ce Herning-Ikast e pe locul 3, cu 15 puncte.

Etapa viitoare, Rapid joacă pe teren propriu cu ferencvaros, pe 4 februarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici