Rapid Bucureşti nu reuşeşte surpriza în faţa campioanei Ligii campionilor la handbal feminin

Rapid Bucureşti, prima echipă românească intrată în cursa pentru Final 4-ul Ligii Campionilor la handbal feminin a pierdut duminică meciul tur al sferturilor de finală în faţa campioanei în exerciţiu Vipers Kristiansand, în Sala Polivalentă din Bucureşti, cu scorul de 25-31 (12-18).

352 afișări
Imaginea articolului Rapid Bucureşti nu reuşeşte surpriza în faţa campioanei Ligii campionilor la handbal feminin

Cea mai puternică echipă din handbalul feminin în ultimele două sezoane nu a putut fi surprinsă de elevele lui Kim Rasmussen, care au fost permanent conduse pe tabelă, cea mai mare diferenţă înregistrată fiind de 8 goluri, în repriza secundă.

Pentru Rapid, principalele marcatoare au fost Grozav, cu 5 goluri, şi Buceschi 4, în timp ce Jerabkova şi Vyahireva cu 6, şi Andersen 5 au fost golgheterele echipei oaspete.

Meciul retur se joacă în Norvegia pe 6 mai, câştigătoarea dublei urmând să se califice la Final 4-ul de la Budapeste.

Tot în sferturi evoluează duminică şi CSM Bucureşte, în deplasare la Team Esbjerg.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici