Rapid Bucureşti obţine a doua victorie în turneul preliminar FIBA Europe Cup

Echipa de baschet masculin Rapid Bucureşti a reuşit marţi să câştige la Skopje meciul cu echipa olandeză Donar Groningen cu scorul de 69-65 (35-26), în a doua partidă de la turneul preliminar din FIBA Europe Cup, în lupta pentru un loc în faza grupelor principale.

290 afișări
Imaginea articolului Rapid Bucureşti obţine a doua victorie în turneul preliminar FIBA Europe Cup

Sursa foto: Facebook / Baschet Rapid

Giuleştenii au cedat primul sfert cu 15-18, dar au făcut un al doilea sfert foarte bun, în care au primit doar 8 puncte şi au marcat 20, avantajul obţinut la pauză dovedindu-se esenţial în câştigarea partidei.

Sfertul 3 a fost din nou echilibrat, olandezii reuşind cu două puncte mai mult (15-17). În ultimele 10 minute, adversarii s-au apropiat la un punct distanţă (57-56), dar Rapid a punctat de două ori consecutiv de 2 şi de 3 puncte, pentru un avans de 6 puncte, diferenţă pe care au conservat-o apoi până la final.

Pridgett, cu 20 puncte şi Fitzpatrick, cu 18, au fost cei mai buni marcatori pentru Rapid Bucureşti.

În prima partidă, giuleştenii au învins echipa macedoneană Rabotnicki Skopje cu 87-57, ocupând după primele două meciuri primul loc în grupa de calificare, cu 4 puncte.

Ultimul meci al turneului le va aduce joi ca adversari echipa Sabah BC, din Azerbaijan.

Se califică în faza grupelor principale ale competiţiei echipa clasată pe primul loc, fază în care sunt deja calificate direct şi CSU Sibiu şi CSM Oradea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici