Rapid Bucureşti - Oţelul Galaţi, scor 4-0

Echipa Rapid Bucureşti a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I, în care arbitrul Teodor Crăciunescu a revenit asupra deciziei de a acorda un penalti după ce Costin Lazăr a recunoscut că nu a fost.

25 afișări
Imaginea articolului Rapid Bucureşti - Oţelul Galaţi, scor 4-0

Rapid Bucureşti - Oţelul Galaţi, scor 4-0

Golurile au fost marcate de Herea '33, Grigorie '51, Spadacio '83 şi N. Grigore '90+2.

În minutul 33, Ovidiu Herea a deschis scorul pentru Rapid, după ce a pornit un atac pe partea stângă, a driblat doi adversar, i-a pasat în dreapta lui Ştefan Grigorie a cărui centrare a trimis-o de la 10 metri cu capul pe spate şi cu boltă peste Kolev.

Rapid a mărit avantajul în minutul 51, după ce Vladimir Bozovici a pătruns pe stânga, a centrat în careu, iar Ştefan Grigorie a şutat plasat cu latul de la circa 10 metri, învingându-l pe Kolev.

În minutul 63, Bourceanu l-a faultat în careu pe Lazăr, aproape de linia de fund, arbitrul Crăciunescu a arătat penalti. Ulterior, după protestele jucătorilor gălăţeni, s-a consultat cu tuşierul şi a dat minge de arbitru. De asemenea, Lazăr a recunoscut că nu a fost penalti, astfel ca arbitrul a revenit asupra deciziei.

În minutul 83. Djalovici, care a insistat la o minge pe partea dreaptă, a pasat în mijlocul careului pentru Spadacio, care, prin alunecare, a împins mingea în poarta de la şapte metri.

Nicolae Grigore a marcat în minutul 90+2 pentru 4-0, dupa o pasă de la Emil Dica. Grigore a marcat de la circa 22 de metri la colţul lung.

Rapid Bucureşti: 99. Andrade - 24. Maftei, 3. Fernandes (14. Perjă '86), 5. Mardare, 19. Bozovici - 20. Grigorie, 15. Lazăr, 30. Spadacio, 10. Herea (22. E.Dică '66) - 21. Djalovici, 17. J.P. Pinto (18. N. Grigore '53). Antrenor Marian Rada.

Oţelul: 12. Kolev - 16. Sârghi (15. Ibeh '75), 18. Costin, 31. Jelev, 14. S. Ilie - 29. Giurgiu, 5. Bourceanu, 6. Iorga (19. Vitaici '37), 37. Viglianti, 30. Paraschiv - 27. Pena (7. Elek '88). Antrenor: Petre Grigoraş.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici