Rapid Bucureşti - Petrolul Ploieşti, scor 2-0, în Liga I

Echipa Rapid Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I.

275 afișări
Imaginea articolului Rapid Bucureşti - Petrolul Ploieşti, scor 2-0, în Liga I

Rapid Bucureşti - Petrolul Ploieşti, scor 2-0, în Liga I (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Al. Ioniţă '28 şi Surdu '53.

1-0: Alexandru Ioniţă a profitat de o eroare în apărare a lui Alvaro Silva şi l-a învins pe Gritti cu un şut de la 6 metri.

2-0: Bozovici a pătruns în partea stângă, a întors balonul la Surdu şi acesta a înscris cu latul de la 10 metri.

Rapid Bucureşti: Coman - Rui Duarte, M. Antonio, Oros, Bozovici - Teixeira, Alexa (Burcă '68, Glauber '87), Herea - Deac, Al. Ioniţă, Surdu (M. Roman '74). Antrenor: Răzvan Lucescu.

Petrolul Ploieşti: Gritti - Melinte, Alvaro Silva, Bikana, P. Stoica - Mustivar, Bărbulescu (Opriţa '46) - Neagu (Hamza Younes '46), Boudjemaa, Stojmirovici - Dina (V. Negru '76). Antrenor: Valeriu Răchită.

Cartonaşe galbene: Alexa '25, Al. Ioniţă '60 / Neagu '23, Melinte '44, Mustivar '45+1, Bikana '77, Stojmirovici '85.

Arbitri: Sebastian Colţescu (central) - Mihai Iliescu, Daniel Hulubei (asistenţi) - Cristina Dorcioman (rezervă).

La partida din Giuleşti au asistat aproximativ 8.500 de spectatori, dintre care 500 de fani ploieşteni.

Fanii Rapidului au afişat mai multe bannere: "De Legea 4 nu ne e frică / Să-ţi dăm la m..e Mitică de la Ligă", "Te vrem la Mititica", "Mitică îţi dorim să trăieşti, direct proporţional cu simpatia ta de pe Giuleşti", "Jos cenzura" şi unul în care erau arătate nişte cătuşe în interiorul cărora era scris LPF, respectiv FRF.

De asemenea, suporterii rapidişti au scandat în mai multe rânduri "Mitică, la puşcărie".

Atacantul argentinian Juan Ignacio Sanchez Sotelo, care urmează să semneze un contract cu FC Rapid, a asistat la meci de la tribuna oficială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici