Rapid Bucureşti ratează calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor

  • Echipa de handbal feminin Rapid Bucureşti a pierdut duminică, în Sala Sporturilor din Mioveni, meciul din ultima etapă a fazei grupelor Ligii Campionilor.
  • Înfrângerea face ca Rapid să nu reuşească accederea în play-off-ul competiţiei.
  • Giuleştencele au fost învinse de Esbjerg, scor 24-33 (10-14).
264 afișări
Imaginea articolului Rapid Bucureşti ratează calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor

Sursa foto: Facebook

Meciul a fost ultimul în Grupa B a Ligii Campionilor, giuleştencele având nevoie de o victorie pentru a obţine calificarea. În schimb, Team Esbjerg avea nevoie de victorie pentru a accede direct în sferturile de finală.

Kanor şi Kassoma, cu câte 5 goluri,au fost principalele marcatoare pentru Rapid, golghetera oaspetelor fiind Reistad, cu 8 reuşite.

Esbjerg a dominat meciul de la un capăt la celălalt, fără ca Rapid să fi părut că poate să pună probleme serioase.

Rapid Bucureşti îşi încheie pretaţia în Liga Campionilor pe locul 7, cu 9 puncte. Pe primele două locuri în grupă s-au clasat Metz Handball (22 puncte) şi Team Esbjerg (22), care vor juca direct în sferturile de finală. Ikast, Vipers, Krim Ljbljana şi FTC Budapesta vor juca în optimile de finală.

În cealată grupă, CSM Bucureşti a încheiat pe locul 4 şi va juca în optimile de finală cu Krim Ljubljana.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici