Rapid Bucureşti se opreşte în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin

  • Echipa de handbal feminin Rapid Bucureşti şi-a încheiat sâmbătă evoluţia în această ediţie EHF Champions League cu o înfrângere în faţa campioanei în exerciţiu a competiţiei, Vipers Kristiansand.
  • Campioana ediţiei trecute a Ligii Florilor a cedat ambele manşe, fiind învinsă în retur cu 40-31 (18-18).
229 afișări
Imaginea articolului Rapid Bucureşti se opreşte în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin

Sursa foto: Facebook/Handbal Rapid Bucureşti

Gazdele au jucat fără presiune, după ce în tur se impuseseră cu 31-25, dând şansa rapidistelor, debutante în competiţie, să joace de la egal la egal până la pauză, când s-a intrat la vestiare cu scorul egal de 18-18.

După reluare, norvegienele au călcat pe acceleraţie, în faţa propriilor suporteri, şi şi-au asigurat prezenţa în Final 4-ul de la Budapesta, cu un scor general de 71-56.

Golghetera feroviarelor a fost Sorina Grozav, cu 7 goluri, urmată de Eliza Buceschi şi Lorena Ostase, cu câte 6 reuşite.

De la gazde, cele mai multe goluri le-a marcat Sunniva Næs Andersen (7).

Duminică, CSM Bucureşti joacă la rândul ei pentru prezenţa în Final 4 cu Team Esbjerg, meciul retur începând de la scorul de 28-32.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici