Rapid Bucureşti suferă a doua înfrângere în EHF Champions League, dar e deja calificată în optimi

Handbalistele de la Rapid Bucureşti au fost învinse duminică după-amiază, în deplasare, de danezele de la Team Esbjerg, scor 35-30 (18-13), într-un meci contând pentru runda a 11-a a grupei B, din Liga Campionilor la handbal feminin.

643 afișări
Imaginea articolului Rapid Bucureşti suferă a doua înfrângere în EHF Champions League, dar e deja calificată în optimi

După primele minute de joc mai echilibrate, Esbjerg a preluat iniţiativa şi a ajuns să conducă şi cu 6 goluri în prima repriză, încheiată cu 18-13.

Danezele au continuat să domine şi în repriza secundă, ducând avantajul până la 11 goluri (27-16), moment în care au redus turaţia permiţând rapidistelor să se apropie, dar nu atât cât să pună în pericol victoria.

Reistad, cu 15 goluri, a fost golghetera celor de la Team Esbjerg, în timp ce pentru Rapid Bucureşti, Gutierrez a marcat 9 goluri şi Buceschi 5.

Rapid se află acum pe locul 4 în clasamentul grupei B, cu 16 puncte, loc pe care nu-l mai poate pierde matematic, cu trei etape înainte de final având 7 puncte avans faţă de următoarea clasată, Buducnost. Ceea ce înseamnă totodată şi că este matematic calificată în optimile competiţiei.

În schimb, Rapid mai are şanse de a obţine unul din primele două locuri, care duc direct în sferturile de finală, fiind la doar 2 puncte de locul 2, ocupat de Gyor, şi la 3 de prima clasată, Metz, care are 19 puncte.

Sâmbăta viitoare, Rapid întâlneşte pe teren propriu echipa Kastamonu GSK, pe care în tur a învins-o în deplasare cu 33-26.

Ultimele două meciuri sunt cu Metz în deplasare şi cu Lokomotiv Zagreb, pe teren propriu, nu înainte însă, de derby-ul cu CSM Bucureşti, din 30 ianuarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici