Rapid Bucureşti – Universitatea Craiova 2-0. Giuleştenii îşi consolidează poziţia a 3-a în Superligă

  • Rapid Bucureşti a învins duminică seara în Giuleşti pe Universitatea Craiova cu golurile marcate, câte unul în fiecare repriză, de Funsho Bamgboye şi Valle Borja, în etapa a 14-a a Superligii.
  • Oltenii sunt la a doua înfrângere consecutivă.
  • Rapid şi-a consolidat locul 3 în clasament, cu 26 de puncte.
270 afișări
Imaginea articolului Rapid Bucureşti – Universitatea Craiova 2-0. Giuleştenii îşi consolidează poziţia a 3-a în Superligă

Sursa foto: MediafaxFoto

Victoria cu 2-0 (1-0) îi apropie pe giuleşteni la 1 punct de CFR Cluj, care are un meci mai puţin jucat, şi la 5 de liderul FCSB.

După o primă jumătate de oră marcată de trei mari ratări ale gazdelor, Bamgboye a deschis scorul în minutul 36, după o pasă în faţa porţii venită de la Petrila, cel care ulterior avea să fie schimbat din cauza unei accidentări musculare, aparent destul de grave.

Rapid a dominat şi repriza secundă, însă fără ocazii notabile. Borja Vale a stabilit scorul final, cu un şut din marginea careului, respins nefericit de un fundaş advers, care l-a făcut neputincios pe portarul Popescu.

Giuleştenii joacă etapa viitoare derby-ul cu FCSB, în deplasare, în timp ce Universitatea Craiova are parte de un alt derby, cel local, cu U Craiova 1948.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici