Rapid-CS Mioveni a fost reprogramat pentru vineri. Vezi care este programul etapei a X-a a Ligii I

LPF a anunţat modificări în programul etapei a X-a a Ligii I, meciul Rapid - CS Mioveni urmând să se dispute vineri, 14 octombrie, de la ora 19.00, şi nu sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 21.30, aşa cum era programat iniţial.

241 afișări
Imaginea articolului Rapid-CS Mioveni a fost reprogramat pentru vineri. Vezi care este programul etapei a X-a a Ligii I

Rapid-CS Mioveni a fost reprogramat pentru vineri. Vezi care este programul etapei a X-a a Ligii I (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax foto)

Meciul Concordia Chiajna - CFR Cluj, programat iniţial să se dispute vineri, 14 octombrie, a fost reprogramat pentru sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 21.30.

Partida Petrolul Ploieşti - Voinţa Sibiu, programată sâmbătă, 15 octombrie, a fost devansată cu o oră, urmând să înceapă de la 18.00.

Programul complet al etapei a X-a a Ligii I:

Vineri, 14 octombrie

Rapid - CS Mioveni, ora 19.00, Digi TV

Oţelul Galaţi - Astra Ploieşti, ora 21.30, Digi TV

Sâmbătă, 15 octombrie

Sportul Studenţesc - FCM Târgu Mureş, ora 15.00, Dolce TV

Petrolul Ploieşti - Voinţa Sibiu, ora 18.00, Digi TV

Concordia Chiajna - CFR Cluj, ora 21.30, Digi TV

Duminică, 16 octombrie

Universitatea Cluj - FC Braşov, ora 19.00, Digi TV

FC Vaslui - Steaua, ora 21.30, Digi TV

Luni, 17 octombrie

Pandurii Târgu Jiu - Gaz Metan Mediaş, ora 18.00, Digi TV

Ceahlăul Piatra Neamţ - Dinamo, ora 20.00, Antena 1/Gsp TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici