Rapid - Gloria Bistriţa, scor 3-1, în Liga I

Formaţia Rapid a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa Gloria Bistriţa, într-un meci din etapa a VIII-a a Ligii I, în care gazdele au înscris două goluri din penalti şi oaspeţii au jucat în inferioritate numerică din minutul 11.

278 afișări
Imaginea articolului Rapid - Gloria Bistriţa, scor 3-1, în Liga I

Rapid - Gloria Bistriţa, scor 3-1, în Liga I (Imagine: Alexandru Dobre / MediafaxFoto)

Golurile au fost marcate de Herea '12 (penalti), 90+3 (penalti) şi Goga '15 pentru Rapid, respectiv Predescu '20 pentru Gloria.

1-0: Cafasso îl faultează în careu pe Teixeira, iar arbitrul Cătălin Buşi acordă penalti şi cartonaş roşu pentru fundaşul bistriţean. Herea transformă lovitura de la 11 metri.

2-0: Roman îi pasează lui Goga, care din 12 metri înscrie în poarta lui Dolha.

2-1: Predescu scapă singur în careu şi înscrie cu un şut de la aproximativ 12 metri lateral dreapta, profitând şi de neatenţia lui Albuţ.

3-1: Buşi acordă încă un penalti pentru Rapid, după un fault al lui Feher la Surdu. Lovitura este transformată de Herea.

Rapid: Albuţ - Oros, M. Constantin (Roman '9), Glauber, Milisavljevici - Codrea - Herea, Pancu (Surdu '56), Teixeira - Bilaşco, Goga (Bozovici '65). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Gloria Bistriţa: Dolha - Peteleu, Tudose, Kanon, Cafasso - Ayza (Reano '18), Anton (Feher '71), Romario, Moraes (Braganca '46) - Predescu, Bratu. Antrenor: Nicolae Manea.

Cartonaşe galbene: Oros '39, Glauber '45+1, Codrea '88 / Cafasso '10, Braganca '80, Feher '90+1.

Cartonaş roşu: Cafasso '11.

Arbitri: Cătălin Buşi (central) - Ovidiu Artene, Daniel Hulubei (asistenţi) - Andrei Florin Chivulete (rezervă)

Observatori: Vasile Curt, Daniel Florea

La meci au asistat aproximativ 3.000 de spectatori.

Forin Bratu, fost jucător rapidist acum adversar, a fost huiduit în mai multe rânduri pe parcursul meciului de suporteri. În schimb, antrenorul oaspeţior Nicolae Manea a fost aplaudat şi numele său a fost scandat de către galeria giuleşteană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici