Rapid învinge la limită pe Sepsi cu un gol superb al lui Rareş Ilie

Rapid Bucureşti a câştigat sâmbătă seara derby-ul play out-ului Ligii 1, de pe teren propriu, în compania lui Sepsi Sfântu Gheorghe. Giuleştenii s-au impus cu 1-0, cu golul tânărului Rareş Ilie, la capătul unui meci echilibrat.

265 afișări
Imaginea articolului Rapid învinge la limită pe Sepsi cu un gol superb al lui Rareş Ilie

Rapid învinge la limită pe Sepsi cu un gol superb al lui Rareş Ilie

Rapid a dominat debutul de repriză având două ocazii de poartă importante, însă oaspeţii au preluat iniţiativa după primele 20 de minute şi au irosit mai multe şanse a deschide scorul până la pauză.

Gazdele au revenit motivate de la vestiare şi s-au instalat în jumătatea adversă, golul victoriei fiind precedat de câteva situaţii de poartă în urma cărora puteau deschide scorul.

Rareş Ilie a fost evidenţiatul meciului, după ce a marcat singurul gol al confruntării, după o acţiune personală cu care a destabilizat întreg sistemul defensiv al covăsnenilor, lobându-l pe portarul Niczuly din interiorul careului, în timp ce era talonat de trei fundaşi adverşi.

În urma victoriei de sâmbătă, Rapid face 38 de puncte, cu care ocupă prima poziţie în play-out, urmată de Sepsi Sfântu Gheorghe, cu 33 de puncte şi FC Botoşani, cu 32 şi cu un meci mai puţin disputat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici