Rapid învinge Oţelul, scor 1-0, şi încheie campionatul pe locul patru

Formaţia Rapid a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XXXIV-a a Ligii I, în care a înscris în condiţiile în care evolua în inferioritate numerică, şi a încheiat campionatul pe locul patru al clasamentului.

147 afișări
Imaginea articolului Rapid învinge Oţelul, scor 1-0, şi încheie campionatul pe locul patru

Rapid învinge Oţelul, scor 1-0, şi încheie campionatul pe locul patru (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Unicul gol al partidei a fost înscris de Deac, în minutul 81, dintr-un penalti acordat de centralul Radu Petrescu după ce Benga l-a ţinut în careu pe Alexandru Ioniţă.

În minutul 57, Rapid a rămas în inferioritate numerică, Rui Duarte fiind eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben, pentru simulare.

Rapid: Coman - Duarte, M. Antonio, Oros, Ezequias (Surdu '77) - Grigore, Pavlovici, Grigorie (Teixeira '62) - Roman, Pancu (Ioniţă '69), Deac. Antrenor: Răzvan Lucescu.

Oţelul Galaţi: Brăneţ - Cojoc, Sîrghi, Benga, Ilie - Filip, Neagu - Iorga (Antal '78), Paraschiv, Stromajer (Frunză '61) - Pena (Didi '78). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonaşe galbene: Rui Duarte '47, '57, Roman '84 / Neagu '66, Brăneţ '81, Paraschiv '82

Cartonaş roşu: Rui Duarte '57

Arbitri: Radu Petrescu (central) - Adrian Ghinguleac, Gheorghe Neacşu (asistenţi) - Augustus Constantin (rezervă).

La meci au asistat aproximativ 600 de femei şi copii, între care şi şase fane ale Oţelului. În tribună s-a aflat şi fostul jucător al echipei Rapid, Cristin Săpunaru.

Galeria de la tribuna a II-a a stadionului Giuleşti - Valentin Stănescu a scandat jigniri la adresa preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir precum şi "Mitică la puşcărie". De asemenea, fanele Rapidului au scandat injurii la adresa acţionarului majoritar George Copos.

Rapid mai are un ultim meci de disputat în acest sezon, finala Cupei României cu Dinamo, programată, miercuri, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici