Rapid, învinsă de FC Braşov, scor 1-0, în Liga I

Formaţia Rapid a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa FC Braşov, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I, în care de la ambele grupări a fost eliminat câte un jucător.

104 afișări
Imaginea articolului Rapid, învinsă de FC Braşov, scor 1-0, în Liga I

Rapid, învinsă de FC Braşov, scor 1-0, în Liga I (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Unicul gol al partidei a fost marcat de Aganovici, în minutul 84, cu un şut de la 8 metri, după o centrare a lui Serginho.

În minutul 27, de la Rapid a fost eliminat Mera, după ce a primit al doilea cartonaş galben pentru un fault la Ţâră. Şi de la oaspeţi a fost eliminat un jucător, Machado, în minutul 62, tot pentru cumul de cartonaşe, după un fault la Martin.

Rapid: Drăghia - Tânc (V. Balint '71), Mera, Al. Iacob, Mendy - Săndulescu, Al. Dan - Al. Coman, Martin, Buş - Ciolacu (Negru '30). Antrenor: Marian Rada.

FC Braşov: Fl. Iacob - Străuţ, Machado, Leko, Serginho - Almeida (Ciocâlteu '46), C. Munteanu (Madeira '67) - M. Constantinescu, Grigorie, Aganovici - Ţâră (Enceanu '60). Antrenor: Adrian Szabo.

Cartonaşe galbene: Mera '7, '27, Tânc '38, Al. Coman '81, V. Balint '89 / C. Munteanu '26, Almeida '37, Machado '58, '62, Aganovici '71, Străuţ '73, Ciocâlteu '90

Cartonaşe roşii: Mera '28 / Machado '62

Arbitri: Cristian Balaj - Ovidiu Artene, Gero Szabo - Dragoş Istrate

Observatori: Augustus Constantin, Mircea Călin.

La meci au asistat aproximativ 3.000 de spectatori.

Investitorul italian Angelo Massone, care a dorit să preia clubul Rapid în vara acestui an, a fost prezent la partida de pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici