Rapid o întâlneşte pe Universitatea Craiova, vecina din clasament

Vecinele din clasamentul Superligii de fotbal, Rapid Bucureşti şi Universitatea Craiova, se întâlnesc, duminică, de la ora 20:30, în cea de-a 13-a etapă.

104 afișări
Imaginea articolului Rapid o întâlneşte pe Universitatea Craiova, vecina din clasament

Rapidul o întâlneşte pe Universitatea Craiova, vecina din clasament

Rapidul are una dintre cele mai bune forme din clasament şi nu a pierdut un meci din 13 august, când Petrolul a reuşit o victorie surprinzătoare chiar în Giuleşti. Pe teren propriu, a fost singura înfrângere suferită de giuleşteni în ediţia curentă, în rest au patru succese şi două remize.

Universitatea Craiova îi suflă în ceafă Rapidului în clasament având uc un singur punct mai puţin.

Oltenii au câştigat ultimul meci în deplasare pe 12 august, cu Poli Iaşi, când au băgat mingea-n aţe de patru ori şi au primit un singur gol.

Media de spectatori înregistrată de Rapid în cele şapte partide jucate acasă în campionatul actual este de 12.030 de persoane şi se află pe locul 2 în ligă la public adus pe stadion.

De la revenirea Rapidului în principala competiţie internă din 2021, cele două echipe s-au mai întâlnit de şase ori, craiovenii s-au impus de patru ori, bucureştenii au câştigat un joc, iar o partidă s-a terminat la egalitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici