Rapid pierde meciul jucat fără Adrian Mutu pe bancă: FCU Craiova - Rapid, 1-0 / Starea antrenorului este bună

Rapid Bucureşti a pierdut, sâmbătă seara, meciul pe care l-a jucat împotriva FCU Craiova, fără antrenorul Adrian Mutu pe bancă, el fiind operat la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Bucureştenii au terminat în interioritate numerică, iar scorul a fost 1-0 pentru olteni.

686 afișări
Imaginea articolului Rapid pierde meciul jucat fără Adrian Mutu pe bancă: FCU Craiova - Rapid, 1-0 / Starea antrenorului este bună

Rapid pierde meciul jucat fără Adrian Mutu pe bancă: FCU Craiova - Rapid, 1-0 / Starea antrenorului este bună

U Craiova 1948 a înscris unicul gol al partidei în repriza secundă, în minutul 56.

Cel care a înscris a fost Sekou Sidibe, care a intrat în locul lui Gabriel Iancu Cristian.

Bucureştenii au terminat în inferioritate numerică, după ce Alexandru Ionita a luat cartonaş roşu în prima repriză, în minutul 30, după o intrare cu talpa la cu talpa la Vlad Achim.

Tehnicianul echipei Rapid Bucureşti, Adrian Mutu, nu a putut fi pe bancă la această partidă, pentru că, după ce i-a fost rău şi a mers la spitalul din Târgu Jiu sâmbătă, a plecat la Bucureşti, unde a fost operat de apendicită la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Starea antrenorului este bună.

În ciuda înfrângerii, în prezent Rapid Bucureşti este pe primul loc în Liga 1, cu 21 de puncte, după ce a câştigat 7 meciuri şi a pierdut 3. Este urmată de FC Hermannstadt, cu 19 puncte, dar cu un meci mai puţin disputat.

U Craiova 1948 este pe locul 6, cu 14 puncte, după 4 victorii, 2 egaluri şi 4 înfrângeri.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici