Rapid se va adresa FRF pentru contactarea ilegală a fotbaliştilor săi

Clubul Rapid Bucureşti a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că se va adresa Comisiei de Disciplină a FRF, cerând sancţionarea, conform regulamentelor sportive în vigoare, a persoanelor care au contactat jucători aflaţi sub contract cu gruparea giuleşteană.

451 afișări
Imaginea articolului Rapid se va adresa FRF pentru contactarea ilegală a fotbaliştilor săi

Rapid se va adresa FRF pentru contactarea ilegală a fotbaliştilor săi

"După ce mass-media au dezvăluit, şi nu doar o dată, discuţiile pe care antrenorul lui Dinamo le-a avut cu unii dintre jucătorii aflaţi sub contract cu FC Rapid, am tot aşteptat o reacţie oficială care să dezmintă contactarea unor jucători «legaţi» prin angajamente ferme cu un alt club. Cum această dezminţire nu a apărut, ne vedem nevoiţi să ne adresăm comisiilor abilitate ale FRF pentru încălcarea flagrantă a regulamentelor FRF, pe care - coincidenţă! - conducerea FC Dinamo le invocă, în aceste zile, în diferendul cu o altă grupare din Liga 1", se arată pe site-ul oficial al giuleştenilor.

FC Rapid susţine că un minim gest de fair-play ar fi fost obligatoriu în condiţiile situaţiei grele prin care trece clubul giuleştean în ultima perioadă. "Dar, fie şi înfruntând unele probleme materiale ce pot apărea în viaţa oricărui club, demnitatea obligă conducerea clubului nostru să nu accepte derapajele morale şi regulamentare ale unor oameni pentru care legile (în special cele morale) n-au absolut nicio valoare. Şi pe care - acesta-i lucrul cel mai grav - nu este prima dată când le încalcă grosolan. În consecinţă, anunţăm public faptul că FC Rapid se va adresa Comisiei de Disciplină a FRF, cerând sancţionarea, conform regulamentelor sportive în vigoare, a persoanelor care au contactat jucători aflaţi sub contract cu clubul nostru", menţionează sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici