Rapid şi Dinamo, amendate cu 40.000 şi 30.000 de lei în urma derbiului

Cluburile FC Rapid şi FC Dinamo au fost sancţionate de către Comisia de Disciplină a LPF cu 40.000 de lei, respectiv 30.000 de lei, în urma incidentelor provocate de suporteri în timpul derbiului de duminică, din cadrul etapei a XXI-a, informează site-ul oficial al ligii.

183 afișări
Imaginea articolului Rapid şi Dinamo, amendate cu 40.000 şi 30.000 de lei în urma derbiului

Rapid şi Dinamo, amendate cu 40.000 şi 30.000 de lei în urma derbiului (Imagine: Gabriel Fluerariu/Mediafax Foto)

Cele două grupări au dreptul la recurs.

În cadrul aceleiaşi şedinţe de marţi, Comisia de Disciplină a LPF l-a sancţionat pe jucătorul Cristian Tănase, de la Steaua, cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate de 2.000 de lei, pentru eliminarea din partida cu Gaz Metan Mediaş. Tot pentru eliminare în timpul aceleiaşi partide, Comisia de Disciplină l-a sancţionat pe Răzvan Pleşca, de la Gaz Metan Mediaş, cu suspendare pentru un joc şi o penalitate de 740 de lei.

Jucătorul Nicolas Godemeche, de la CFR Cluj, a fost salcţionat cu suspendare pentru un joc şi o penalitate de 740 de lei, pentru eliminarea din partida cu Oţelul Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici