Rapid sistează vânzarea biletelor pentru meciul cu CSM Reşiţa: Cei care au intrat rămân

  • Rapid a sistat vânzarea biletelor pentru meciul cu CSM Reşiţa, din Liga 2.
  • Cei care au apucat să intre pe stadion vor putea asista la partidă, anunţă clubul.
  • Meciul este programat la ora 12.30, pe Stadionul Regie, la scurt timp după anunţul lui Raed Arafat.
182 afișări
Imaginea articolului Rapid sistează vânzarea biletelor pentru meciul cu CSM Reşiţa: Cei care au intrat rămân

Rapid sistează vânzarea biletelor pentru meciul cu CSM Reşiţa

Meciul dintre Rapid şi CSM Reşiţa se va disputa cu spectatori, pe Stadionul Regie, însă doar cu cei care şi-au achiziţionat bilete până în apropierea orei 12:00, la scurt timp după anunţul făcut de Raed Arafat.

„Am fost înştiinţaţi de FRF, Prefectură şi Jandarmerie că, din acest moment, nu se mai vând bilete. E o situaţie excepţională, sper să o tratăm cu maximă seriozitate şi calm. Cei care au intrat deja pot rămâne şi cei care au cumpărat bilete, la fel. Dar, din acest moment, s-a stopat orice vânzare”, a declarat Ovidiu Burcă, preşedintele Rapid, la prosport.ro.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că a sistat organizarea de meciuri cu spectatori pentru toate competiţiile pe care le organizează, în urma celei mai recente decizii a Ministerului de Interne.

Secretarul de stat Raed Arafat a anunţat astăzi că evenimentele care presupun participarea unui număr mai mare de 1.000 de persoane vor fi interzise din cauza epidemiei de coronavirus. Pentru activităţile cu un număr mai mic de 1.000 de persoane, măsura va fi adoptată la nivel local.

Astăzi, în Liga 2 sunt programate meciurile Rapid-CSM Reşiţa, de la ora 12:30, şi Csikszereda-Petrolul Ploieşti, de la ora 15:00. În Liga 1, competiţie organizată de Liga Profesionistă de Fotbal, are loc meciul dintre FCSB şi Universitatea Craiova, pe Arena Naţională, de la ora 20:30.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici