RAPID - STEAUA 1-1. Cifrele derbiului bucureştean de-a lungul timpului

Mijlocaşul echipei giuleştene, Nicolae Grigore, a jucat, duminică seara, al cincisprezecelea meci Rapid - Steaua din cariera sa, informează, luni, Comisia de Statistică şi Istorie a Federaţiei Române de Fotbal.

807 afișări
Imaginea articolului RAPID - STEAUA 1-1. Cifrele derbiului bucureştean de-a lungul timpului

RAPID - STEAUA 1-1. Cifrele derbiului bucureştean de-a lungul timpului (Imagine: Bogdan Iordache / MediafaxFoto)

De asemenea, pentru Daniel Pancu a fost al 13-lea, iar pentru Ovidiu Herea al 10-lea. De partea celalaltă, mijlocaşul Cristian Tănase a jucat în şapte partide ale echipei Steaua cu Rapid.

Şase jucători s-au aflat în premieră la un asemenea meci, cinci de la Rapid, Abrudan, I. Voicu, N. Vasile, Al. Ioniţă II şi Alexandru Coman, şi unul de la Steaua, Gabriel Iancu.

Ambii marcatori, Herea şi Bourceanu, s-au aflat la al doilea lor gol în poarta rivalei.

Partida de duminică a fost al 110-lea meci dintre Rapid şi Steaua în campionat, cele două remizând a 41-a oară (a 23-a oară cu Rapid în calitate de gazdă). Pentru a 21-a oară, scorul final a fost 1-1, de fapt acesta a fost rezultatul cel mai des întâlnit între cele două formaţii rivale.

Întâlnirea din Giuleşti a fost pentru rapidistul Emil Dică a fost al 150-lea joc din Liga I.

Echipa Rapid a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida de pe teren propriu cu formaţia Steaua, disputată, duminică, în cadrul etapei a XXVI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici