Rapid va plăti 1,25 milioane de euro pentru Joao Paulo şi 90.000 pentru Vasco Matos

FC Rapid va plăti suma de 1,25 milioane de euro pentru transferul atacantului formaţiei Uniao Leiria, Joao Paulo şi 90.000 de euro pentru achiziţionarea jucătorului Vasco Matos de la Beira Mar, informează presa din Portugalia.

2 afișări
Imaginea articolului Rapid va plăti 1,25 milioane de euro pentru Joao Paulo şi 90.000 pentru Vasco Matos

Rapid va plăti 1,25 milioane de euro pentru Joao Paulo şi 90.000 pentru Vasco Matos (presă)

Conform cotidianului Correio da Manha, preşedintele clubului Uniao Leiria, Joao Bartolomeu, a decis să-l cedeze pe Joao Paolo (foto stânga) deoarece şansele de salvare de la retrogradare în acest sezon s-au diminuat. "Uniao Leiria a finalizat transferul lui Joao Paulo la Rapid. Preşedintele grupării portugheze, Joao Bartolomeu, a ajuns la un acord pentru cedarea jucătorului, în schimbul sumei de 1,25 milioane de euro. Gruparea Leiria nu intenţiona să-l cedeze, însă înfrângerea cu Belenenses a compromis şansele echipei de a rămâne în prima ligă, iar Bartolomeu a decis să-l vândă pe atacant", informează cotidianul citat.

De asemenea, potrivit publicaţiei Record, Beira Mar l-a cedat pe atacantul Vasco Matos la Rapid. "S-a confirmat trecerea lui Vasco Matos la Rapid. Negocierile dintre Beira Mar şi Rapid au fost lungi, presărate cu concesii de fiecare parte, mediate de impresarul jucătorului, Cipriano Marcelo. Transferul va aduce în contul clubului portughez suma de 90.000 de euro", menţionează cotidianul Record.

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a anunţat că jucătorii Vasco Matos şi Joao Paulo vor ajunge, astăzi, la Bucureşti şi vor semna contracte pe trei sezoane cu gruparea giuleşteană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici