Rapidiştii: Arbitrul Georgian Ionescu s-a umplut de ridicol

Oficialii clubului Rapid susţin că centralul Georgian Ionescu s-a umplut de ridicol, reclamând mai multe greşeli de arbitraj în partida din deplasare cu FC Braşov, încheiată la egalitate, scor 1-1, informează, luni, site-ul oficial al grupării giuleştene.

45 afișări
Imaginea articolului Rapidiştii: Arbitrul Georgian Ionescu s-a umplut de ridicol

Rapidiştii: Arbitrul Georgian Ionescu s-a umplut de ridicol (Imagine: Andrei Pungovschi/MEdiafax Foto)

În articolul intitulat "Doză importantă de penibil în arbitrajul lui Georgian Ionescu" rapidiştii recunosc însă că Georgian Ionescu a greşit şi în defavoarea formaţiei FC Braşov. "Arbitrul buzoian Georgian Ionescu s-a umplut de ridicol în destule momente ale partidei dintre FC Braşov şi Rapid. Dacă braşovenii ar putea eventual să revendice nesancţionarea mai aspră a câtorva dintre intervenţiile lui Săpunaru, rapidiştii au (mult mai multe) motive, întemeiate, să acuze prestaţia lui Ionescu. Cea mai hilară dintre decizii a fost cea care a generat eliminarea lui Lucian Răduţă, în minutul 86, la o fază la care nici măcar fault nu se impunea dictat. Ezequias a simulat într-un mod grosolan o aşa-zisă lovitură aplicată de atacantul rapidist şi l-a păcălit, se pare, mai întâi pe asistentul Nicolae Megheşan", se menţionează pe site.

De asemenea, oficialii grupării giuleştene reclamă neacordarea unui penalti la faultul lui Abrudan asupra lui Grigorie şi neacordarea celui de-al doilea galben fundaşului Rui Duarte. "Rapid poate revendica şi neacordarea unui (alt) penalti, în minutul 52, când Abrudan l-a busculat evident, în careu, pe Grigorie. De asemenea, în minutul 56, când Lazăr şi Grigore s-au luat la harţă după faultul ex-rapidistului, cel mai arţăgos s-a dovedit Rui Duarte, care, inexplicabil, nu s-a numărat printre cei patru jucători avertizaţi de Georgian Ionescu. Cartonaşul primit ulterior (min. 77) de fundaşul dreapta braşovean ar fi fost al doilea şi ar fi atras eliminarea", se mai arată în articolul citat.

Echipa FC Rapid a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida disputată duminică, în deplasare, cu FC Braşov, în cadrul etapei a XXXIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici