Rasmus Hojlund egalează recordul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United

Rasmus Hojlund s-a alăturat unei liste exclusive care îl conţine pe Cristiano Ronaldo, după ce a marcat şi a oferit o pasă de gol în partida lui Manchester United împotriva lui Wolves, de joi.

121 afișări
Imaginea articolului Rasmus Hojlund egalează recordul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United

Rasmus Hojlund egalează recordul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United

Danezul reuşise aceeaşi performanţă, gol şi pasă de gol, şi în meciul anterior împotriva lui Tottenham pe 14 ianuarie.

În meciul de joi, el i-a aşezat mingea lui Marcus Rashford pentru şutul cu care acesta a deschis scorul în deplasare după doar cinci minute.

Hojlund şi-a pus apoi numele pe lista marcatorilor 15 minute mai târziu, insistenţa sa în faţa careului dovedindu-se productivă, mingea deviată de danez intrând cu noroc în poartă.

Astfel, jucătorul lui United devine, la 20 de ani, cel mai tânăr fotbalist al diavolilor roşii care a marcat şi a dat o pasă de gol în două meciuri succesive din Premier League de la prima reuşită de acest fel a lui Ronaldo la club, conform TNT Sports.

O evoluţie impresionantă în ultima vreme

Hojlund ar fi putut realiza dubla dacă nu ar fi intervenit steagul de offside. În realitate, atacantul danez a fost doar unul dintre jucătorii remarcaţi, echipa lui Erik ten Hag producând una dintre cele mai impresionante evoluţii din prima repriză din ultima vreme.

Singurul jucător din Premier League care a mai marcat şi a dat o pasă de gol în două meciuri consecutive de campionat în acest sezon este atacantul lui Brentford, Bryan Mbeumo.

După un început de sezon fără reuşite pe Old Trafford, în special în campionat, internaţionalul danez pare să-şi fi găsit forma. Hojlund a marcat patru goluri şi a oferit două pase de gol în ultimele sale cinci meciuri în toate competiţiile, după ce înainte de acest moment a avut opt partide fără gol.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici