Raţ are oferte de la Rayo Vallecano şi Legia Varşovia

Internaţionalul român Răzvan Raţ, aflat sub contract cu gruparea greacă PAOK Salonic, are două oferte de transfer, din Spania, de la Rayo Vallecano, şi din Polonia, de la Legia Varşovia, informează presa din ţările menţionate.

130 afișări
Imaginea articolului Raţ are oferte de la Rayo Vallecano şi Legia Varşovia

Raţ are oferte de la Rayo Vallecano şi Legia Varşovia (Imagine: Silvia Ilie/Mediafax Foto)

Conform postului spaniol Radio Marca, conducătorii clubului Rayo Vallecano vor să profite de situaţia lui Raţ, căruia i s-a transmis că nu mai intră în planurile antrenorului echipei PAOK Salonic, croatul Igor Tudor, şi intenţionează să-l readucă la formaţia pregătită de Pako Jemez.

Răzvan Raţ a mai evoluat în 2014 la Rayo Vallecano, în 10 partide, înainte de a se transfera în Grecia.

Site-ul polonez www.futbolnews.pl menţionează, citând presa spaniolă, faptul că şi gruparea Legia Varşovia, în căutarea unui fundaş stânga, ar fi interesată de serviciile internaţionalului român şi că monitorizează situaţia lui Raţ de la PAOK Salonic.

În vârstă de 34 de ani, fundaşul Răzvan Raţ a evoluat în cariera sa la formaţiile Rapid Bucureşti, FCM Bacău, Şahtior Doneţk, West Ham, Rayo Vallecano şi PAOK Salonic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici