Raţ: Aş fi onorat dacă Real Madrid ar fi interesată de mine

Internaţionalul român al formaţiei ucrainene Şahtior Doneţk, Răzvan Raţ a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că ar fi onorat dacă gruparea spaniolă Real Madrid s-ar interesa de el, aşa cum a notat cotiadianul As, dar consideră că e "cale lungă" până la materializarea unui posibil transfer.

11 afișări
Imaginea articolului Raţ: Aş fi onorat dacă Real Madrid ar fi interesată de mine

Raţ: Aş fi onorat dacă Real Madrid ar fi interesată de mine (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Nu ştiu de niciun interes al celor de la Real Madrid pentru mine. De la a fi interesaţi de mine şi până la a ajunge eu pe acolo e cale lungă. Aşa că... E diferenţă mare. Să ajung eu acolo şi apoi vedem dacă fac faţă. Deocamdată sunt doar speculaţii. De aici şi până la a fi ceva concret e distanţă. E cale lungă până când oamenii să fie interesaţi de mine cu adevărat, să existe discuţii despre un posibil transfer. Aş fi onorat de interesul lor şi de un posibil transfer la Real Madrid. Cine nu ar fi?", a declarat Raţ.

Cotidianul spaniol As a notat, miercuri, că fundaşul echipei Şahtior Doneţk, Răzvan Raţ, se află pe o listă a jucătorilor doriţi de Real Madrid, pe care mai figurează Carlos Cuellar (Aston Villa), Jonathan Cicero (Cruzeiro), Branislav Ivanovici (Chelsea), Nicolas Otamendi (Velez Sarsfield).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici