Raţ, Moţi şi Sânmărtean indisponibili, Tamaş incert pentru meciul cu Albania

Fotbaliştii Răzvan Raţ, Cosmin Moţi şi Lucian Sânmărtean sunt indisponibili pentru meciul dintre naţionala României şi Albania, de marţi, şi au părăsit cantonamentul primei reprezentative, iar Gabriel Tamaş este incert din cauza unei inflamaţii musculare.

143 afișări
Imaginea articolului Raţ, Moţi şi Sânmărtean indisponibili, Tamaş incert pentru meciul cu Albania

Raţ, Moţi şi Sânmărtean indisponibili, Tamaş incert pentru meciul cu Albania (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Raţ este suspendat, după ce la partida de vineri, cu Belarus, a primit un cartonaş galben, iar Moţi şi Sânmărtean sunt accidentaţi.

Selecţionerul Victor Piţurcă a avut la dispoziţie 21 de jucători la antrenamentul de sâmbătă, de la Centrul de Fotbal de la Mogoşoaia, care a început la ora 12.00 şi a durat aproximativ 90 de minute.

Gabriel Tamaş a participat la şedinţa de pregătire, dar a alerga separat de restul grupului, din cauza unei inflamaţii musculare. De asemenea, Florin Gardoş a acuzat dureri în timpul antrenamentului şi a părăsit cu 5-10 minute înainte de final şedinţa de pregătire,cu gheaţă la piciorul drept.

Victor Piţurcă nu a anunţat, deocamdată, dacă va convoca alţi jucători în locul lui Raţ, Moţi şi Sânmărtean.

Reprezentativa de fotbal a României a ratat calificarea la Campionatul European din 2012, după ce a terminat la egalitate, scor 2-2 (1-1), meciul disputat, vineri seară, pe Arena Naţională, în faţa Belarusului, în penultima etapă a grupei D a preliminariilor competiţiei europene.

La 11 octombrie, de la ora 22.00, reprezentativa condusă de Victor Piţurcă dispută ultimul meci din cadrul preliminariilor, în deplasare, în compania selecţionatei Albaniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici