Raţ, Săpunaru şi jucătorii de la Dinamo şi Steaua, la primul antrenament cu echipa naţională

Jucătorii Răzvan Raţ (Şahtior), Cristian Săpunaru (FC Porto), Marius Alexe şi Gabriel Torje (ambii Dinamo) şi steliştii Florin Gardoş, Iasmin Latovlevici, Romeo Surdu, Ciprian Tătăruşanu, Cristian Tănase au efectuat vineri primul antrenament la naţională în vederea partidei cu Bosnia-Herţegovina.

106 afișări
Imaginea articolului Raţ, Săpunaru şi jucătorii de la Dinamo şi Steaua, la primul antrenament cu echipa naţională

Răzvan Raţ (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

La şedinţa de pregătire de la Centrul de Fotbal de la Buftea au participat 23 de jucători, singurul care s-a pregătit separat fiind atacantul echipei Galatasaray Istanbul Bogdan Stancu.

Fundaşul Dorin Goian se va alătura lotului în cursul zilei de luni, el urmând să evolueze în finala Cupei Italiei, ce va avea loc, duminică, între echipele Internazionale Milano şi Palermo.

Echipa naţională a României întâlneşte la 3 iunie, de la ora 21.00, pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, selecţionata Bosniei-Herţegovina în preliminariile Campionatului European din 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici