Răzvan Cociş: Şansele de calificare scad cu cât naţionala pierde puncte

Mijlocaşul Răzvan Cociş a declarat, marţi, la Sport.ro, după meciul Belarus - România, scor 0-0, din grupa D a preliminariilor Euro-2012, că şansele de calificare scad cu cât naţionala pierde puncte.

20 afișări
Imaginea articolului Răzvan Cociş: Şansele de calificare scad cu cât naţionala pierde puncte

Răzvan Cociş: Şansele de calificare scad cu cât naţionala pierde puncte (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Două egaluri din două meciuri e prea puţin. Şansele de calificare scad cu cât pierdem mai multe puncte. Mai pot apărea surprize în grupa asta. Nu are rost să dăm vina pe ghinion, trebuie să fim mai fermi, mai hotărâţi, abia apoi să vorbim de noroc sau ghinion. Ne aşteaptă un meci greu în Franţa, ne dorim să câştigăm, să mergem acolo cu speranţe după ce am învăţat din aceste meciuri. Noi, jucătorii, îl susţinem pe Răzvan Lucescu, din partea noastră are toată susţinerea", a spus Cociş la Sport.ro.

Reprezentativa României a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată marţi, la Minsk, în compania selecţionatei Belarusului, în al doilea meci din cadrul grupei D a preliminariilor Campionatului European din 2012. În primul meci din grupă, disputat vineri, România a terminat la egalitate, scor 1-1, în compania selecţionatei Albaniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici